Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äh, klipp mig som Al Capone!

Så kom han till slut
på en tjugonde flygande minut

Min son
Min zak

Min Legolas
Mitt allt

Som ett hav
som ett hav
som ett hav

Som jag vill hoppa i
och du,
jag skall lära dig simma

Lovar

Vet inte mer vad jag skall säg

Klipp mig som Al Capone!




Fri vers av Jimmy:n
Läst 577 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-31 00:28



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Som någon annan skrev - I Like!
2008-07-06

  lyckeli
I like!
2008-07-06

  Linda Hammarberg
Åh. Jag är hänförd.
Det är underbart.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n