Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedsteg

 

Visst snubblade jag en del

men inte tog jag snedsteg för det!

Men du tog snedsteg

utan att snubbla

vem vann?




Fri vers av Spider
Läst 506 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-31 01:58



Bookmark and Share


  micke marin
Snyggt! Hellre snubbla lite än ett snedsteg.
2008-07-10

  Madjori
Inget snack om den saken ..vem som vann alltså!
Det gjord ju snubbelfot utan tvekan..
2008-07-07

  häxanmara
Applåder
2008-06-02

  Yvonne Vigstrand
Den som inte tog snedsteg vann....ingen snack om saken *ler*

Kram Yvonne
2008-05-31

  glittertindra
som när man är ute med hunden i skogen på promenad, de springer ju i åttor runt en i vida svängar och undersöker allt när man själv koncentrerar sig på rötter och stenar..
2008-05-31

  Elaine.S VIP
Snedsteg utan att snubbla verkar vara uttänkta och lite småfega...
2008-05-31

  Lyckohäxan Enediel
Ja vem vann? från mitt perspektiv så vann den som snubblade utan att ta snedsteg :)
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider