Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon under murgrönan

iakttagande
en mus med klara ögon

tiden står stilla




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-31 06:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tidlös i sin klassiska haiku-form... förmedlar väl känslan av tidig morgons nyfikna ögon som ser...ja...
2008-06-13

  Rachel Roth
förtjusande morgonbild av vakenhet
2008-05-31

  Virvelvinda
Ja det är verkligen i sådana ögonblick tiden kan stå stilla för ett tag.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP