Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet behövs alltid-dont forget

Människan behöver
livsutrymme
för att frodas

Texten tager
orden
i sin makt

Uttrycken trivs bra
tillsammans
med meningen

Skapande handling
behövs
för att vi ska få uppleva förändringen

Om du
verkställer
den begäran

Får du
rätt
i din utsago

Upplev våra
möjligheter
när vi har rätt att utbrista:

Skratt behövs
för
att tokigt folk
ska få
vara
legitimt glada bland jordens tysta galningar!

Sara 30/10-2000




Fri vers av GaiaKaja
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-31 08:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle är det förbjudet att vara glad.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja