" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Odödlig kärlek

När kärleken dör ut

och känslorna försvinner

Tar då glöden i mig slut

och förbrinner

 

 

I mitt fall med dig

är det nog så

Händer det nu mig

vad gör jag då...!?

                                               

En sak är säker

du är helande för mig

Mina sår läker 

när jag är med dig

                                         

Nu dör kärleken aldrig ut

för det har du sagt

Tidens början och slut

har Du i din makt 

                                         

Kärlekens glädjebud

gav du mig

Av hela mitt hjärta Gud

älskar jag dig

                                                  

                                         




Fri vers av Kalle.O
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 10:39



Bookmark and Share


  Maria T
Gud är kärlek.
Störst av allt är kärleken
Mycket vackert
2008-05-31

  Nasrin
mycket känslosam och stark! Vackert!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O