Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herren är min herde,mig skall inget fattas....


Det jag behöver

Du har gett mig

det jag behöver...

 

för att få det det jag vill...




Fri vers av Kalle.O
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 10:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
så enkelt...så tillitsfullt
2008-08-13

  Frökenfanny
kort men mycket bra:D
2008-05-31

  Maria T
\"Godhet endast och nåd skall följa mig\"
2008-05-31

    *Zenobia*
inte en fårskock väl? ;)
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O