Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon nämnde Stefan & Krister


Rusdryck & snålvatten - limerick

 

På sportbaren i Skärmarbrink
har bartendern satt upp en hink
för folk i all bråska
att lägga en loska
till en sista-minuten-drink




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 913 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-31 14:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
man tager vad man haver... sa janne vägman... tror jag det var...
eller kajsa varg...strunt samma och botten upp väl förmedlat med den limericken...ja...
2008-06-21

  Agnes FockBitz
Hahaha! Nu skarattar jag!
2008-06-16

  Cris
Urk! :-)
2008-06-10

    ej medlem längre
Åh fy fan...*asgarv*
2008-06-07

  Björn Karlsson
Hasse Alfredsson
och det menat som en eloge
2008-06-07

  Ola Rydberg
Hej och hå vad du rimmar på
2008-06-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan ju inte smaka gott
men en limerick till
ihop Du fått
det var gott!
2008-06-02

  Tina-sol
Skönt att få skratta lite. Vilket flyt. Skål
2008-06-02

  Maud Li
Delikat! Bara att sila mellan tänderna och svälja! ;)
2008-06-02

  Blomster
Underbart ordknåpat om äckligheter!
2008-06-02

    Noomi
hihi usch.. snusk..
men åå så bra..
2008-06-02

    Bögen
Låter nästan som halet i kåken där jag bor...
fy&& usch - men bra påtat med orden!
2008-06-02

    Hades Is Rising
En trevlig liten melodi smeker mitt taskiga ölsinne.
2008-06-01

  tom boreland
kallelagers
stamkrog...
2008-05-31

  aftermath
alltid gott att ta del av dina limerickar Daniel
utan att vara ekivok denna gång
ror du den här i land också!
2008-05-31

  Fredrik P. VIP
äckligt välfunnet!
2008-05-31

  Markattan
Myyyysigt ;o)
2008-05-31

  Lyckohäxan Enediel
Hahaha! Asbra! =)
2008-05-31

  Erik L
Riktigt fyndigt och bra skrivet. Du är skicklig du på limerickar.
2008-05-31

    eva m h
HUgaligen!!!!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP