" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Skyddad och bevarad

 

Vad hjärtat är fullt av talar munnen

det förklarar varför jag sällan sa nå't

Den tiden är nu svunnen

det mörka på himlen är i övergående blått...

 

Du hjälpte mig att faktiskt hitta ett sätt

du gav mig åter mitt känsloliv

Du banade väg och hade allting förberett

du sa; "sätt dig ner och skriv"...

 

Vill hylla dig med dessa tacksamma rader

lovar dig en evig plats i mitt hjärta

Aldrig mer förbannade svordomskavalkader

framkallade  av oro,sorg och smärta...

 

Vem behöver svordomar Jesus i ditt namn

i den rena och heliga anden

Förbannelse finns inte i din trygga famn

kom nu och ta mig i handen....

 

Led mig ut på livets välsignade stigar

jag lyssnar in och följer dig

Dit inga onda makter härjar och krigar

omslut,skydda och bevara mig...

 

Med dig vill jag i all evighet vandra

du har det jag vill ha och behöver

Frid i själen,sinnesro och allt det andra

förbannelsens dagar är över...




Fri vers av Kalle.O
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 20:12



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Skriv genast ut den här till dig själv skulle jag vilja uppmana dig. Precis som när Petrus ville bygga hyddor på förklaringsberget!
Den är så Helt fin, sa jag det?!
2008-09-17

  Bibbi VIP
Lycka till på Din vandring med Herren!
2008-06-03

  Maria T
\"Du sa: sätt dig ner och skriv\".
Du har fått ett uppdrag.
Strålande
2008-05-31

  Modesty73
Kärlek är vägen. Känns som om du har hittat hem.
Jättefin!
2008-05-31

  Nasrin
en stark känska med inre resa, underbar text! applåder!
2008-05-31

  genni VIP
...får tårar i ögonen, fint...
2008-05-31

  Junibarn
Imponerade rim. \"du sa; \"sätt dig ner och skriv\"...\" är ju bara för härligt.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O