Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpper ändå aldrig min tro på Gud...


Respekt

Du kan be mig om precis vad som helst

allt och ingenting...

 

Men respekterar du mig inte som frälst

be mig inte om nånting...




Fri vers av Kalle.O
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-31 21:18



Bookmark and Share


  Heiven
så är det bara..
vare sig man tror eller inte..insiktsfullt bra!
2008-06-07

  Mona*
Klart att du inte ska... men respekt ska man väl visa oavsett?
2008-05-31

  glittertindra
det är en mänsklig rättighet att få tro, att förtrösta på en gud, det finns ingen som har rätt att kritisera det... så länge det inte skadar någon...
2008-05-31

  genni VIP
bra sagt, applåd...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O