Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ideen har funnits länge, men jag har aldrig fått ihop det. Titlen (eller vad det nu heter) gillar jag, fast den kanske enbart är otroligt töntig?


Inbördeskrig

Kämpar mig upp
Från ett hårt fall igen
Som så många gånger förut

Men något är nytt
En nyfunnen glöd

För nu är det min tur

Tänker inte fega;
Lyssna till och lyda dig
Inte igen!

Samlar mod, samlar styrka;
Det får ta den tid det tar

Kompromisser är för mesar,
Och mesig var jag ett tag

Men:

Nu är det krig

Två i en kropp
Det går inte bra
En vilja är mycket nog

Någon ska bort,
Du eller jag

I ett blodigt slag

Tänker inte fega;
Ge upp kropp och själ
Inte till dig!

Samlar mod, samlar styrka;
Ett djupt andetag

Kompromisser är för de rädda,
Och rädd var jag ett tag

Men:

Denna gången är det Du eller Jag




Fri vers av xEvviie
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 22:29



Bookmark and Share


  Frökenfanny
sjukt jävla bra!!!! känner igen mig så. ASBRA
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Och du...Det är alls inget fel på titeln! Den är utmärkt!
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Been there...
Brottningskampen vid Jabboks vad...
Frestelserna i öknen...
Moria berg...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie