Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker igen på Dig mitt älskade ofödda barn



Jag ville ge så mycket till Dig
Jag ville säga så mycket till Dig

Jag matar Dig,
tvättar Dig
och
jag sjunger för Dig

Du kunde suttit i din pappas knä
Du kunde blivit älskad av honom och mig

Du kunde haft hans vackra ögon
Du kunde haft hans vackra händer
Du kunde haft hans vackra själ
Du kunde haft hans stora hjärta

Du kunde haft ......

Glöm aldrig mitt älskade barn
att
jag verkligen ville ha Dig

Jag tänker igen på Dig
mitt älskade ofödda barn

Jag tänker på Dig
och
på din älskade far

Jag tänker jämt på Er

Jag ville springa
genom livet
med Er
och bara
med Er

Jag tänker på Er
Jag älskar Er
och
Jag ska aldrig glömma Er

för att

Ni lever i mitt hjärta
Ni lever i min själ
Ni lever i mig
och
Ni ska alltid leva i mig

Ingen och Inget
kan ta Er
från mig
Glöm aldrig det

Glöm aldrig det





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 442 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-31 22:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Väldigt känsligt och sårbart..längtan efter det ofödda barnet försvinner nog aldrig....många starka känslor......
2008-06-01

  Ilona _L
Så hjärteskärande!
Smärtsamt sorgligt. Men jag hoppas du inte fastnar där. Som sagt skriv, skrik få ur dig all sorg. Du vet ju att livet forsätter här och nu.
Kram
2008-06-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
den här gör så ont att läsa Stela...
hoppas att Din sorg ska läka ut........
skriv ut den..
skrik ut den....
bara den kommer ut
och att Du blir Hel igen....
applåd för denna starka text..
kb
2008-06-01

  Teresia Ridell
Sorgligt att läsa. Alla dessa drömmar, all denna kärlek som inte har någonstans att landa. Känner frustrationen men också styrkan bakom.
2008-06-01

  anits VIP
Smärtsamt sorgligt
kramar
2008-05-31

  Ewa Åkerlind
Kram
2008-05-31

  Havsbris
Gud...


jag vill läsa mer om dig
vännen, men när ska jag
få läsa om glädjen i din själ
och hjärtat?

Så mycket smärta, ont,
saknaden kan inte stängas
inuti, därför skriver du, så
klart, men måste finnas
ljus också inte bara mörkret...
Det är bara omöjligt!!

Du friar dina tankar och känslor
på en starkt och djupt sätt,
som ingen blir orörd, men du
har glsda minnen, du log och
skrattade många gånger,
ditt hjärtat blöder för att finns
så gott i dig, man ser det,

kan du lindra dina sår med
mer hopp och färgen?

kram
2008-05-31

  mare VIP
...verkligen starka kraftfulla känslor i detta........sorgen efter det ofödda.......
2008-05-31

  prinscess VIP
väldigt smärtsamt
jag kan känna din smärta
om du vill occh orkar läs lilla ängel av ljus
den står bland mina texter läs gärna
hoppas att det kan ge lite tröst
kram
2008-05-31

  astranova
Smärtsamt och kärleksfullt skrivet. Du får verkligen fram känslan ...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic