Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde ta



mitt hjärta
min glädje
mina år
min leende
mina drömmar


Du kunde ta min själ
och
till och med min kropp


Du kunde få mig
att öppna mitt hjärta
till Dig


Du kunde få mig
att säga saker
som jag aldrig sagt tidigare
och
aldrig senare


Du kunde få mig
att ge hoppet
och livet
till Dig

men

från idag
kommer Du aldrig mer
att höra:

Ta hand om Dig
Jag tänker på Dig
Jag älskar Dig

från idag
kommer Du aldrig mer
att veta något om mitt liv

även om

jag dör just nu
på grund av Dig
för att
jag älskar fortfarande Dig
och bara Dig

men

Du kommer aldrig mer
att veta det


Hjärtat blöder
och
Själen dör


men ...


Du kunde aldrig få
min stolthet

inte Du
och
inte någon annan heller

Min stolthet
är Allt
som jag har kvar
efter Dig

Jag har något
som är kvar
efter Dig





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-31 23:11



Bookmark and Share


    Mr.painter
Jättebraa
2008-06-01

  Elaine.S VIP
Att ge allt och sedan inte få tillbaka är grymt...
2008-06-01

  anits VIP
Väldigt sorgligt
2008-05-31

  Havsbris
men...
nu blev jag lite...hmmm

stolt ska vara man över
den man älska, stolt ska
vara man över det man
är, känna och visa...

om 2 personer älskar varanda
vad ska det att göra med
stolthet? Där måsta man
älska utan vilkor och vara
ödmjukt; stolthet gör ingen
bra till något eller någon...

stolthet varför? Om det enda
som är viktigt är kärleken?!
Även stolta ska vi vara att
lida för den nobel orsak, att
älska någon att det värker
är bara så vacker och om
man inte visar det till den
person, till VEM ska man
visa då? Den vi älskar är
inte fienden, är den enda
eller en av orsaker att leva
och kämpa på...

hmmm ibland skriver man
eller säger, saker i heta
och utan tänka...

dina ord gör ont, om du tänker
så, så ska bli, men låt inte
smärtan ta hand om förnuft!!
2008-05-31

  mare VIP
...genomlysande smärta ......starkt.....
2008-05-31

  Frökenfanny
lite sorlig men bra. jobbig känsla :/
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP