Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte det



Inser Du inte

att fysisk död

inte är verklig död


Mellan mig själv och Dig

ett \"Jag är\"

kämpar med mig


Jag lever i din skugga


Men ändå

Jag älskar Dig

och

bara Dig


men


Du vet inte det




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-31 23:46



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Äkta kärlek

Är förbi

Tid och Rum

Kram
2008-06-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så är det..
verklig kärlek övervinner
döden....
vackert vemodig....
kb
2008-06-01

  mare VIP
...att älska någon i hemlighet, både på gott och ont....det kan göra ont.......
2008-06-01

    GaiaKaja
Visa kärleken! Du krossas lika mycket av att inte berätta, kan ju leda till tillsammanshet och ömsesidig kärlek. Tyckte om inledningen! sara
2008-06-01

  Havsbris
man kan tolka poesin
på många sätt, kärlek
finns i många olika
skepnader, till vänner,
familj eller vem eller vad
man vill...

varför säger du inte
den person vad du
känner, då?
så svart kan inte det vara,
rädsla kan göra att allt
kan bli för sent, då ångrar
man hela livet; även om
är smärtan vi för som
svar...

Poesin är ett sätt också
att använda metaforer
eller liknelser på annan
dimension... jag hoppas
verklighen att hoppet
inte lämnade dig...
2008-05-31

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!
2008-05-31

  friheten
Sorlig när den andra inte vet om ens kärlek.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic