Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du sprider ditt gift

Jag vet vem han är
din nya erigerade fallos

Jag ser hur han trevar sig fram
i din dunkla tillvaro
euforisk för att han inte ser
att din fackla falnar

Ditt gula piss äter sig sakta fram
till hans vitala organ
du ristar dina spår hänsynslöst
och med finess

Besinningslöst fäktar du
mot tomhet och ensamhet

och ensam är du




Fri vers av Kikhorion
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 00:11



Bookmark and Share


  Jori
Har läst den här flera gånger på Argus... men nu och här fastnar jag för raderna:

\"Jag ser hur han trevar sig fram
i din dunkla tillvaro
euforisk för att han inte ser
att din fackla falnar\"

Vet inte varför, men det känns som om du talar till mig här i natten. Just nu. Med en röst jag inte hör men känner. Du säger något viktigt, men vad?
Kanske jag kommer på det imorgon...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion