Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av livet




Det

går inte i repris


Ta inte livet

för allvarligt


Du kommer

ändå inte

levande ur det



Förverkliga dina drömmar

så att

Du får plats med nya


Det är bara det

vi inte gjorde

som

vi ångrar


Njut av livet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 794 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-01 00:15



Bookmark and Share


  Cadena
En toppentext. Tack!
2008-06-01

    mr cloud
sant sant sant ! (:
2008-06-01

  Quasimodo
Så sant och bra skrivet för att vara i livet och leva det !!!
2008-06-01

  Carola Zettergren
Så bra skrivet!
2008-06-01

  Maria T
Livet går inte i repris.
Det borde vi tänka på lite oftare.
Fin dikt
2008-06-01

  sara-alice
precis så här är det!
bra skrivet, jag blir glad av att läsa detta
2008-06-01

  wellness tina
dina texter ar arliga o sanna
en styrka for dig sjalv att
vanda tillbaka till
nar det blir tungt


fint
=)
2008-06-01

  Ilona _L
Det är så sant och bra att höra om och om igen!
2008-06-01

    Ken Cassel
Tjusigt och vackert skrivet Stela
Och så blir jag även glad över att nu ha ett vackert ansikte att förknippa dig med
Ha det gott min vän

Kramar
2008-06-01

  Ewa Åkerlind
Detta kan inte sägas för många gånger

Du fick in lite mer

\"Förverkliga dina drömmar
så att
Du får plats med nya\"

Kram
2008-06-01

    Mr.painter
Kanon kanoon
2008-06-01

  anits VIP
man ska ta vara på
livet medan man kan
2008-06-01

  Vind
Rätt snygg sammanfattning av det som står som valspråk på ungefär en miljon hemsidor... Kan inte sägas för ofta...
2008-06-01

  mare VIP
..precis, som jag alltid säger....att njuta av livet, så mycket man kan...så sant...
2008-06-01

  Havsbris
jaaa, så sant!!
precis vad jag
tänkte och skrev
i din annan text,

vi ångrar det vi
inte gjorde, mer
än det vi gjorde fel!!
så är det...

carpe Diem!!
2008-06-01

  Havsbris
eller hur?

hoppas du skriver
och lever enligt det
du säger ,o)

så sant vännen, man
ska inte ta det för
allvarligt och inte heller
för givit... Ingen av oss
blir kvar i den världen,
det bästa man kan
göra är att vara lycklig
och gör andra lycklig,
de som inte ser det, är
inte värda att förlora
tid med...

Bravo!! ljus där, och
tänkvärda ord ;o)
2008-06-01

    GaiaKaja
Bra! Ja vi ska leva när vi lever...så jävla mycket vi bara kan!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic