www.vegomassan.org" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.vegomassan.org


Vi har mera rättigheter

 

Varför säger vi att vi har mera rättigheter än till exempel en kanin?

Jo för att vi inte är någon kanin!

 

 




Fri vers av To
Läst 939 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 00:46



Bookmark and Share


    virre
vi? vilket vi? Jag säger då inte så?

och textmässigt varför skriva "till exempel" (eller jag ser en liten poäng i att det inte bara är kaniner som förtrycks men, som sagt språkligt sätt osv)
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

To
To