Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland



Säger tystnaden

mycket, mycket mer

än vissa ord



Vi hade

men

Vi visste inte

vad vi hade



Vissa ord stannar kvar

som man inte säger



Tystnaden säger mer

än vissa ord,

ibland



Men ändå



Jag vill höra ord

Jag vill höra

dina vackra ord



När

det är som allra mörkast

kan vi få kraft

av

att skriva ner det

vi faktiskt är tacksamma över



Livet

kanske inte är perfekt

men

det kan absolut vara värre



Jag vill höra ord

Jag vill höra

dina vackra ord





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 552 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-01 12:09



Bookmark and Share


    Lindizz
väldigt vackra rader. Kanon!
2008-06-02

  mare VIP
..kärlekens röst är ljuvlig....då vill man höra...
2008-06-01

  Havsbris
en av dina bästa!!

så läs- och tänkvärd!!

precis så som du skriver
även om ibland man är
lurade av egna känslor
och tankar!
2008-06-01

  Maria T
Vackra ord är som ljuv musik
2008-06-01

    Ken Cassel
Inspererande text
Bra skrivet

Kramar
2008-06-01

  Quasimodo
Klokt och sant både för livet, för orden, för det vi ger och får !!
2008-06-01

  Elaine.S VIP
\"Livet

kanske inte är perfekt

men

det kan absolut vara värre\"

De här orden behöver jag tänka på ibland,tack!!
2008-06-01

  J A Nicander
Väldigt vackert! skapar en skön värme inom en när man läser den.
2008-06-01

  ¤Anne¤
blev inspirerad av denna text!
snyggt!
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Atmosfären kan vara elektrifierad. Laddad. Mättad.
Glimmande ögonblick...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic