Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
limerick?


Vampyrer

De tömde mina vener på blod.
som om jag skulle vila i jord,
Men ack så fel det blev,
och hela världen vart skev.
Bloprover tömdes i några rör, det blev inget mord.




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 907 gånger
Publicerad 2008-06-01 13:19



Bookmark and Share


  Spir@
Usch så hemskt det är! Bra rimmat!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson