Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag förlorar Dig igen





Jag skulle inte överleva


om


jag förlorar Dig igen



Nu



När jag har hittat Dig


efter


så många, många år


som


varit mellan oss




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 566 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-01 14:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
den kärleken..vackert!
2008-06-02

  mare VIP
..så romantiskt !!
2008-06-01

  Nasrin
Vackert!!!
2008-06-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag säger bara gode tid
om jag bara visste, hur
jag skulle ge Dig en
sån frid, så Du skulle
komma på, det
som skulle göra
att det evigt bra
skulle gå... Oh kära
Du, jag funderar så...
2008-06-01

  Havsbris
du ska aldrig förlora
honom, om han finns
i ditt hjärta, glöm inte
det!!

inte även död
kan separera
personer som älskar
varandra!! jag tror på
den ren och sann kärlek...

Vi dör många gånger medan
livet rullar, men vi födds på
nytt på samma sätt och av
samma orsaker
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Herren älskar dig, Stela.
2008-06-01

    Mr.painter
Braaaaaaa
2008-06-01

  anits VIP
Vackert,han finns där du är
alltid,du kanske inte märker
det
2008-06-01

  Maria T
Det finns ingen plats på jorden där Han inte finns
2008-06-01

    Ken Cassel
VACKERT

Kram
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic