Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inte mer rädsla





Jag vill vandra

till ett ställe

där

det inte finns smärta

där

det inte finns tankar


Jag vill vandra

till ett ställe

där

ingen känner mig


Jag vill vandra

till ett ställe

där

jag ska börja

mitt liv från början



Jag vill vandra ...


och


Jag tror nu

att

jag är på väg

till detta ställe


och


Jag känner inte mer rädsla




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 662 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-01 15:08



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vacker poesi!!!Applåd!
2008-06-02

  Teresia Ridell
Om du finner detta ställe..så visa mig ! Letar ständigt efter det där..el kanske bara den stunden.. där ingen oro, rädsla ryms utan bara välbehag och tillfälle till att andas fritt.
Mycket vackert och skönläst !!!
2008-06-01

  mare VIP
..skönt...nu kan du börja leva !
2008-06-01

  Nasrin
VACKERT! inre resa , där känner du trygg , lugn , fröjd och ro.
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Tro på Herren Jesus, så blir du frälst.
2008-06-01

  Havsbris
så bra,
bara du tror på det du
säger och på dig själv!

Eller lura man sig själv
men bilden av en -utopia-
som inte finns!?

Skönheten är inte
perfekta utan brister,
sade någon helig, och så
sant!!!

Rädsla är en sätt att skydda
sig, det är viktigt att den finns
med, så man kan reagera,
tänk på det; är helt ok att
vara rädd, bara man kan ta
över situationer...

Hoppas att det är hopp jag
läser i dina ord!
2008-06-01

  charlotte hedendahl
Fin och hoppfull !
2008-06-01

  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic