Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tröstande vän

Dumheter

förblindar dig

Du älskar

saker du inte vet

men gråter

alltid

i min mjuka famn.




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-01 17:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tröstande vänner är oerhört viktiga.
Jag har en. Är så oerhört tacksam.

Så fint med en mjuk famn att kunna gråta i.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman