Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi ger av vår tid och av oss själva





Flykt

är

ett enklare val

än

förändring


Våga se

vem Du är

och

anta utmaningen

att bli

den Du vill vara


Sanningen

om

livets mening

måste

var och en

utforska

på egen hand


När vi ger

av vår tid

och

av oss själva

får vi

tid och kärlek

tillbaka




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 548 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-01 19:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sant!
2008-06-02

  Havsbris
en klok vän (ammi)
skrev något som:

ta inte den lättaste vägen,
ta den vackraste...

och dina ord visar det så
himla bra!!!
2008-06-01

  korrigerad
verkligen sant!
2008-06-01

    GaiaKaja
Du har så rätt så rätt som alltid...värsta klokbruden är du! sara
2008-06-01

  Elaine.S VIP
Visst är det så att man \"hellre flyr än illa fäktar ibland\"...om man väljer utmaningen växer man som människa...
2008-06-01

    Melona
Sant och
välskrivet,

synd man inte förstår det förrän man gjort några tabbar, men sånt är livet...
2008-06-01

  inutimonster
jag håller med dig, vi skapar alla våran egen \"mening med livet\".
2008-06-01

  mare VIP
..mycket bra ord...
2008-06-01

  Mona*
Kan bara instämma. Bra!
2008-06-01

  Kristina Wallbing
Klokt tänkt! Förändring är smärtsamt men ofta nödvändigt.
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Sådd & skörd.
2008-06-01

  prinscess VIP
mycket mycket vackert
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic