Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värm mig igen - annars kommer jag frysa för alltid





Kom

tveka inte mer



Kom

tveka aldrig mer



Kom

och

värm mig



Värm mig igen



Kom


Livet är för kort

och

Jag orkar inte mer



Värm mig igen



Annars

kommer jag frysa för alltid


för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 598 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-01 22:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket kärleksfullt längtande...bön,vackert!
2008-06-02

    Melona
Fin och stillsamt ontvackerbedjan om
kärlek och värmande armar!

fint så!
2008-06-02

  Havsbris
Sorgsna och smärtsamma
ord, som kan kännas
kommer direkt från en
sårad hjärtat...


hoppas värmen inte låter
dig frysa!! jag tror på det
och du ska med!!
2008-06-01

  Elaine.S VIP
En vacker vädjan
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic