Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är Du och dina vackra ord som alltid består




Du är som solen

som

när den reser sig

över horisonten

gör

att stjärnorna försvinner

men ändå består



Allt försvinner med tiden



men



Det är Du

och

dina vackra ord

som alltid består







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 628 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-01 23:13



Bookmark and Share


    AnnaGs
så oerhört vackert alltså!
2008-06-02

  ¤Anne¤
vackert skrivet
2008-06-02

  prinscess VIP
så vackert
2008-06-02

  mare VIP
...vackra rader...
2008-06-02

  Havsbris
jag förstår dig !

kärleken är maktfull
och kvarstår efter
allt har försvunnit...
2008-06-01

  Elaine.S VIP
En vacker bild av solen och stjärnorna som består...liksom orden
2008-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Tänk sådan makt ord har...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic