" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Söker

ett sätt

att finna..,

 

det jag letar efter...




Fri vers av Kalle.O
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Sök och du ska finna\" Matt.7:7
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O