Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rubbar hela min existens, välkommen

En lätt dimma pryder väggar,
så de gjort på sistone.

Lätt, men ändå tillräckligt för att jaga in mig i var dag en.

Säg mig främling - är jag död?

Nej, döden är blott en självklarhet, dit når ej dimman.

Åh, så bra.

Torkar paniken ur pannan. Sedan kommer besvikelsen krypande.

Är jag kvar i maskinernas tidsålder?

Åh, det var inte bra.

Rycker på axlarna och fortsätter att städa mitt rum.
En tanke fladdrar förbi,

är du död?

Han ler. - Kanske...ska jag gå?

Nej stanna om du vill. Jag ska sova. Godnatt.




Fri vers av Moonwater
Läst 560 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 18:18



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Wow... Mystik i perfekt form.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater