Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en dörr stängs - öppnas alltid en annan




Konsten är

att

kunna känna glädje

och

stolthet

på vägen

mot

våra drömmars mål,

inte att vinna

till varje pris


När

en dörr stängs

öppnas alltid en annan


Försök

idag att hitta

en ny dörr

som

Du

kan och vill öppna




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 634 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-02 21:36



Bookmark and Share


    mr cloud
bra skrivet ! :D
2008-06-03

    Lindizz
Väldigt bra skrivet, ger styrka och hopp att våga öppna en ny dörr, ny väg att vandra. Applåd!
2008-06-03

  jojanni
Lycka är att vilja ha det man får...snyggt fångat! Applåd.
2008-06-02

  Carola Zettergren
Bravo!
2008-06-02

  anits VIP
vackert om en ny
dörr att öppna om
man vill och kan
2008-06-02

  friheten
BRA skriven Stela!
2008-06-02

  Quasimodo
Fint om att vara och hålla öppet !!!
2008-06-02

  Maria T
Vi går mot nya möjligheter
2008-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Ett ständigt pejlande.
2008-06-02

  J A Nicander
Nu-medvetenhet med fokus på det som är direkt möjligt att påverka utifrån omtanke och hopp om förändring. Väldigt snyggt!
2008-06-02

  Havsbris
Det var stort!!!

Bravo, utmärkt
skriven som vanligt,
men nu känner jag en brisen,
frisk luft som smeker en på
kinden ,o)

så lugn, så vacker, så nobel
det du skriver om, till och för!!

Nu ler jag, med lättnad i
hjärtat vännen ,o)

*****
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic