Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halvpank och åtta kilo för mjuk...


Lite mycket

 

Med det lilla jag har

vill jag göra så mycket jag kan


Men det jag har för mycket av

vill jag visa så lite som möjligt




Övriga genrer av Blomster
Läst 658 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-06-03 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underfundig och mycket mänsklig ...
2008-07-12

  häxanmara
Du är ju för rolig..

Kram
2008-06-03

  charlotte hedendahl
Underbar! :-)
2008-06-03

  Lyckohäxan Enediel
*ler* Snygga ordvridningar här som jag gillar :)
2008-06-03

  AnnaMy
få ord som blir något så perfekt!
2008-06-03

  Carola Zettergren
HIhi suveränt bokmärke!TACK!!!
2008-06-03

  Spider
hehe ja den här var då för go den..
man finner nog aldrig en bra ballans mellan dessa ting
men det måtte då vara tur att detta inte kan gälla dig då..*L*
2008-06-03

    Noomi
åh.. bara så härligt underbar,,
visst är det bra konstigt..
2008-06-03

  Michaela Dutius
Humor ja- men med en stor bottenstas av allvar.
Skickligt!
2008-06-03

  HQ
haha, det är så sant som det är sagt,
Fyndig text!
2008-06-03

  Lejonhjärtas poesi
Så härlig humor, halvpank och mjuk! Själv är jag så helfull, kramgo och översvallande varm i kärlek som flödar i hjärtat!
2008-06-03

  Mona*
Håller med!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse