Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gråter

I dina dystra molnslöjor
blottar sanningstårar din
oförfalskade stjärnhimmel

Förlåt mig du sällsynta vän
men din avledande plastglädje
gnisslar illa i min halva av vår själ

I universums svartaste hål
uppfanns vår tvåsamhet
och vägen ut slingrar sig
genom alla de stjärnor
som förtrollar dig och mig

till en





Fri vers av Kikhorion
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-03 01:06



Bookmark and Share


    Zernatiah
Starka ord, text som beror. Känner igen..
2015-05-23

    medlidande
\"Förlåt mig du sällsynta vän
men din avledande plastglädje
gnisslar illa i min halva av vår själ\"

Det stycket ger mej rysningar.. och resten är sånna rader som stannar kvar ett tag i minnet <3
2008-06-03

  Arte
Värd min läsning, gillar speciellt början !
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion