" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Gud ÄR god

Gav jag vika gick jag ändå inte under

Utan förbehåll älskar du mig

Du är mitt stöd i vacklande stunder

Även när stormen lagt sig

Ropar jag  på dig i Jesu namn

Griper du alltid in

Omsluter mig i din trygga famn

Dömer mig aldrig någonsin




Fri vers av Kalle.O
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-03 13:00



Bookmark and Share


  Maria T
Gud är trofast
2008-06-04

    Mr. White
Halleluja! =)
2008-06-04

  mare VIP
...vackra ord......ljuvliga ord för själen..........
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Helt underbart!
Om vårt hjärta fördömer oss är Gud större och vet allt.
2008-06-03

  Michaela Dutius
Så sant så sant!
Och så vackert beskrivet i en form som understyker budskapet!
2008-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ud är så
U nderbart då
D et så kan gå
2008-06-03

  Bibbi VIP
\"Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand\" Psalt.139:5
2008-06-03

  Nasrin
stark andlighet och sant! vackert skrivet!
2008-06-03

  To
Oj så bra du har skivit det här. Fiffigt. Väl arbetad.
2008-06-03

  Nayienna
Stark tro är alltid berörande.
Men orden känns lite utslitna. Det är synd, med tanke på att alla äger en tro som inte är lik någon annans.
2008-06-03

    Lars Gullberg
Finns inget större !

Tack
2008-06-03

  genni VIP
bra text och bilden gillas
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O