Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi hade som tog slut

i backen bland gräset
sjönk vi in
det glittrade
i våra ögon när de möttes
mina händer blev alltid svettiga i dina


sen kom tiden ikapp
och väckte verkligheten
hur lång jag än är når jag aldrig upp
till det vi hade


när allt började
såg vi aldrig slutet
nu när allt är slut
har vi glömt bort hur det började





Fri vers av AnnaMy
Läst 603 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-03 15:48



Bookmark and Share


  Freeman
Svårt att kommentera denna dikten, för du har redan fått all den beröm och uppskattning som du borde få, tycker precis som alla andra som läst den, säger så mycket till ett hjärta som kan förstå språket du använder dig av! <3
2008-06-23

  Elin Katten Lo VIP
Fint skrivet. Gulligt och lite naivt. I\'ve been där, säger jag som om jag vore en gammal kärring. Tack!

E
2008-06-20

    tungspets
SKITBRA! Många guldkorn här:
\"mina händer blev alltid svettiga i dina\"
\"hur lång jag än är når jag aldrig upp\"
Och självklart slutet,
\"när allt började
såg vi aldrig slutet
nu när allt är slut
har vi glömt bort hur det började\"

Jättebra och jättesann. Bokmärke!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy