Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom dig vet Du vad som är sant för dig




När Du ger

det Du själv vill ha

till andra:

kärlek,

stöd,

uppskattning,

hjälp

och

erkännande


för Du

samma sak tillbaka



Älska och acceptera

den Du är,

inte den

Du borde vara,

eller

kommer att vara



Att värdesätta

sina djupaste känslor

är

en stor gåva

att ge sig själv och andra






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 618 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-03 17:29



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Insiktsfullt och fint.
Gillar speciellt mittstycket.
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Så sanna ord...
2008-06-03

  J A Nicander
Vackert och hoppfullt. Värmande och reflkterande ord som dröjer sig kvar.
2008-06-03

  Quasimodo
Levnadsklokt och ödmjukt för livet och att vara !!!!
2008-06-03

  Kristina Wallbing
Klokt och sant!
2008-06-03

  anits VIP
mycket vackert
2008-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Sådd & skörd.
Det handlar alltid om det.
En sådd är vårt liv här i tiden.
2008-06-03

  Havsbris
otroligt vackert,
djup och rörande
i din egen stil ;o)

Så är det, man ska
vara stolt över sig
själv först av allt,
efter kan man bli
beredd att ta hand
om känslor i livet
med andra...

man ska vara sig
själv, alltid, inom
gränser av respekt till
andra, speciell de
älskade personer...

Bravo! Tack!
2008-06-03

  genni VIP
ja, håller med, fint
2008-06-03

  friheten
Ja, men det är inte alltid lätt. ibland ger du, men aldrig får tillbaka nåt.

Hur som helst, bra skriven som vanligt med din lätat ord
2008-06-03

  Carola Zettergren
Mycket bra och mycket sant, fint poetat av dig!!!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic