Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En välutbildad insikt

Min senaste fjäderskrud

den med akademisk
status och social prestige

den som jag med så oresonlig iver
pyntade min magra självbild med

den som jag snappade upp i
rådande normers reklamhäfte

den som kunde beskära spretig
vildört till anständig trädgårdsros

den satt obekvämt
när den väl blev verklighet
jag blev Motörhead på operan

under tiden hade den gamla dräkten
blivit för liten, kändes insnärjd och grov
en kvarleva värd sina minnen
men obrukbar

kanske...

lever jag i stunden
mitt lyckligaste ögonblick

naken och letande




Fri vers av Kikhorion
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-03 17:47



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Välskrivet och väldisponerat. Intressant slut. Ja, kanske är det då man är som lyckligast, i den spännande brytpunkten då livet förändras, i mellanrummet när sinnet kanske är långt mer öppet.
2008-06-07

    Bögen
Fjäderskrudar kan vara roliga att ha och även vara bra mot kylan... men visst är det ändå jaget därinunder som måste räknas och ges sin speciella plats i nuet...
Bra!
2008-06-03

    Askes
Bra!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion