Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupt

En djupt grundad smärta
av tomhet och ensamhet
en känsla av att ha förlorat sig själv,
När allt kändes bottenlöst
då man kände att någonting måste göras.
men vad?


Tillslut fann jag skogen, trollen,
musiken och dansen.


En djupt grundad vördnad
av av kärlek och tillförlit,
När allt känns underbart.
då man känner att allt är som det ska.
Perfektion i att finna Livets mening.




Fri vers av StompJossan
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 18:14



Bookmark and Share


  Emil.
riktigt bra skrivet, applåd! :)
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan