Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig i skymningslandet

Vi sträcker ut kärleken genom nattens mörker
att mötas bortom tyngden av sovande världar
drömfångaren viskar löften om evigt livs hetta
tills morgonens vindar smeker din rodnande hals




Fri vers av Evigt liv
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-03 18:21



Bookmark and Share


  friheten
hmmm, så vacker
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv