Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för senast min goa häxanmara! :)


Häxanmara och jag!

 

När häxanmara och jag

träffas vid samma grill

då växer blommor i molnen

och stjärnorna står still

 

Alla träden väcks då till liv

blir poeter eller andra män

vi roar dem på vårat vis

och kramar dem en och en

 

Sen släpper vi taget om tiden

då är det dags för en efterfest

vi kallar på dem från andra sidan

bjuder in dem med en artig gest

 

Bakom stubbar smyger väsen fram

och vi skålar glatt med dem alla

ordväxlar om ting i allmänhet

låter tankarna mjukt i natten falla

 

Innan den nya dagen har börjat

så bryter vi upp från vår gemenskap

skakar tass med alla våra vänner

och tackar för deras magiska vänskap

 

Sen kramas vännerna tu i natten

och Enediel far hem till sitt egna bo

Tyst och stilla somnar de från dagen

med glada hjärtan faller de till ro...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 710 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-03 18:25



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Alldeles underbart! Välförtjänta lovord på min ära!
2008-06-17

  Andreas Miller
Kul och färgstarkt. Din versmelodi är skön och borde locka till musik.
2008-06-09

    Noomi
en magisk kväll
blir magiska bilder..
2008-06-07

  LassO
rena blåkulla....
2008-06-06

  papessa
så härligt ni har det ni häxor
2008-06-04

  Spider
jojo så det är det ni pysslar med...
skoj har ni även om ert minne är lite luddigt..men nog står
er tid still en kväll som denna..=)
2008-06-04

  micke marin
Mysiga häxor får man säga
vänligt och varsamt textat
ett möte med kramar och magi
min favorithäxa är så fin så
i ord och bild
2008-06-03

  Lejonhjärtas poesi
Magi från alla sidor och en underbart kärleksfull vänskap!
2008-06-03

  Stigfinnaren
Nice, som vanligt....:) när man träffar själsfränder.
2008-06-03

  Blomster
Underbara rader (fattas bara annat) om vår underbara Häxanmara! Och även om jag inte var där vid omnämnda tillfälle så kan jag med största säkerhet säga att jag vet precis hur ni såg ut! ;)
2008-06-03

  aol
alla gudar i skymning och jag och de små från underjorden
älskade din härliga dikt
2008-06-03

  J A Nicander
Vilket häxparty!!! Hur kul som helst att läsa denna glada, och varma text om de två häxornas livfulla och glädjerika träff!
2008-06-03

  Quasimodo
Ger härligt skön känslan för närhet i vänskapen, för och till allt !!!
2008-06-03

  häxanmara
Det bästa jag har läst
här på poeter..*L*
´
Tack tack...Gråter en skvätt..

Stor kram
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du