Om du bara visste...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste...




Till bror

Älska är ett starkt ord..,

 

 

men inte starkt nog för att beskriva

min kärlek till dig...




Fri vers av Kalle.O
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 19:57



Bookmark and Share


  Maria T
Jag blir rörd av detta vackra
Bilden och dikten
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O