Skulle såå gärna...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle såå gärna...




Skulle så gärna...

Skulle så gärna vilja lägga mina händer på dig

och be...

Skulle så gärna vilja säga"det ordnar sig"

ska du se...

Skulle så gärna vilja säga"det kommer att bli bra"

jag tror och jag VILL!!

Skulle så gärna vilja säga"vad var det jag sa"

ska det så mycket till..?!

 

Varför är du så trasig kära lillebror

Vad är det för fel..??!

Hjälper det verkligen inte att jag tror

att du ska bli hel...




Fri vers av Kalle.O
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-03 20:40



Bookmark and Share


    Din Mormor
Ja du, tänk vad skönt det vore och enkelt om allt som behövdes för att bli hel i själen var att känna någons hand.

Jag delar inte din tro på Gud, tyvärr, men jag kan se omtanken för en lillebror och förstå den.
2008-06-12

  Heiven
suck,,,att ord kan göra så ont,,,och beröra så djup på samma gång...applåder!!
2008-06-05

  Dude
Mycket bra text där sista stycket är enormt smärtsamt och känslosamt.
2008-06-05

  Maria T
En vacker dikt fylld av medkänsla
2008-06-04

  Michaela Dutius
Stark kärlek läser jag i de här raderna-som att stå med mat i handen till en hungrande som vänder sig bort
2008-06-03

  genni
Av hela mitt hjärta så önskar jag att din bror blir \"hel\", kram
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O