Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kära älskade Biroch.... RIP


"Biroch"

Syrénblomm och sommarnattsdagg
smeker sinnen som sovit länge.

Din svarta blanka päls,
din mjuka, mjuka mule.
Borrar in din doft i min näsa,
smeker din silkeslena man.

Rider barbacka över gula drömmars ängar,
Men det är endast under nattens timmar,
som vi åter får vara tillsammans.
Som jag finner en stunds ro.
Som jag möter dig igen, mitt allt.

Och när morgonen åter ska gry, ska
jag minnas dig än en gång.
Som alla andra nätter, och mornar.

Och le, ja jag ska le igen.
För det vi hade var en slags frälsning.
Och det ska för alltid hjälpa mej genom livet.
DU ska alltid hjälpa mig, min Biroch.
Som jag en gång hjälpte dej.

Vi ses igen om många många år.
För vet att du kommer att vänta på mig,
min allra käraste Biroch, tack för allt.
Älskar dig...Alltid




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP