Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din känslighet är en gåva




När

Du tänker igenom

vad Du ska säga

till någon annan,

ha bilden av

din djupaste sanning klar

och

öva dig på

att uttrycka dig

med kärlek



Du lär dig att älska

genom

situationer

där

din förmåga att känna kärlek

sätts på prov



Om

Du har svårt att förlåta någon

kan Du nästa gång

Du talar med personen

låtsas att

det är hans eller hennes

sista dag i livet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 548 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-03 23:55



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt och tänkvärt.

Applåd!
2008-06-06

  Dude
Ruskigt bra och tankvärt
2008-06-04

  missan13
Skitbra !! Stämmer in på allt !!
Verkligen !!
De e nog va ja behöver öva på ;)
APPPLÅD !!

Kram<3
2008-06-04

  Carola Zettergren
Så sant!
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Så tänkvärt, och vackert. Ett livsråd att bära med sig...
2008-06-04

  charlotte hedendahl
Fina och mycket kloka ord!
2008-06-04

  Quasimodo
Fint och levnadsklokt för det vi lär och växer till, i oss själv och till varandra !!! Gillar skarpt !!
2008-06-04

  Havsbris
well kvinna,
vad ska jag säga
av klok nu, efter dina
ord?

bättre kunde jag inte
skriva, jag tänker som
du, ibland händer ;o)

du är så Stor, hoppas
den som gör dig så
ont, anser hur underbar
du är och vilken tur att
kunna få en sådan kvinna,
innan det är för sent;
kan han inte se det,
är han blind och okänslig,
sådana behöver vi inte!!

vi vet aldrig om imorgom
kommer, så sant... därför
säger jag oftan hur mycket
jag älskar de personer jag
älskar...

utmärkt skriven, men det
vet alla trdan ;o)

kram
2008-06-04

  mare VIP
...fint skrivet.........
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Kloka och förnuftiga ord och en rasande bra rubrik.
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic