Några guldkorn finns där väl..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några guldkorn finns där väl...


Skroten

Skulle dom ta emot 34 år

av mitt liv..,

 

på skroten tro...?




Övriga genrer av Kalle.O
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 10:38



Bookmark and Share


  genni
Nej , du är för värdefull för det...
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O