Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska be kära Gud





Om

det är en synd

att

Jag älskar Dig



Jag ska be

kära Gud


att

aldrig förlåta mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 615 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-04 13:33



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Ja lovely
känner igem mig
2008-06-09

  mare VIP
...fin...om kärlek...
2008-06-04

  J A Nicander
Vacker önskan och trots som till och med det gudomliga inte kan göra annat än att underkasta sig av fri intention. .
2008-06-04

  Quasimodo
Rätt och fint för kärleken här, det är ingen synd utan en vacker gåva !!
2008-06-04

  Havsbris
jag skrivit något sådant ;o)
inte publicerad men privat
i min samling ;o)

jaa, alla vi någon gång
kommer till den slutsats...
inte mycket att säga,
vi låter oss bli fängslad
av de personer vi älskar
på något sätt, det är redan
en synd, men när vi blir
sträffade också,,, hmmm
något inte stämmer!!!

vi kan välja, ändå är
mening med livet att
kämpa även i tystnad...
det är ingen synd att älska,
synd är att de inte fattar
vad de förlorar...
2008-06-04

  AnnaMy
wow, bokmärker!
2008-06-04

  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic