Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns kraft i förlåtelse




Håll fast vid dina drömmar

för

om drömmarna dör

blir livet

bara en vingbruten fågel

som

inte kan flyga



Låt aldrig rädslan

för att bli utslagen

hindra dig



Det finns kraft i förlåtelse



Var ditt eget slott

eller

så blir världen

ditt fängelse




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 801 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-04 16:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt, träffsäkert och vackert.
2008-06-05

  mare VIP
...bra skrivet.............
2008-06-04

    Pearlan
Riktigt fin! Gillade särskilt stycket med förlåtelse, det är så sant.
2008-06-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja bisst det gäller
att gå i vidare i livet
ta även det svåra klivet
då hittar man drivet
och får till det där:
BÄSTA KLIVET!
************
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin och angelägen uppmaning och sanning du förmedlar här.
2008-06-04

  Maria T
Med drömmarna kan man flyga vart man vill.
Fin dikt.
2008-06-04

  Havsbris
det är jag,
vid mina drömmar,
men vid mina plågor
med;
drömmar kommer inte
på köpet, man måste
kämpa och lida, men är
inte det mening med
livet, vad är det då?!

Att förlåta är att älska,
att bryr sig och att hoppa
gränser...

bravo igen vännen,
så djupt tänvärd!!
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Slutraderna

\"Var ditt eget slott

eller

så blir världen

ditt fängelse\"

är helt underbara
talar styrka...
2008-06-04

  Flickan utan vingar
Otroligt vist formulerat!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic