Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan Du förlåta?




Konsten att förlåta

är inte lätt

men

den går att utföra



Det första

Du måste förstå

är

att förlåtelse

inte är en känsla

utan

ett beslut



Du har kanske

suttit och väntat på

att en varm våg

av förlåtelse

ska skölja över dig

och

göra dig

fridfull och harmonisk till mods



Glöm det!



Förlåtelse är ett beslut




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 636 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-04 17:42



Bookmark and Share


  ia VIP
kloka vackra och saningsfulla ord som träffar rakt in i hjärtat
2008-06-05

  mare VIP
...verkligen sant....kloka ord !
2008-06-04

  Havsbris
jag kan förlåta allt
och alla, men kanske
inte glömma...

Kostar inget om att
fråga om förlåt, vad
är skillnaden är om
man menar det från
hjärtat,,, därför orden
kan vara som vinden...

Härliga rader!! ;o)
2008-06-04

  Nasrin
Vackert och sant!!!
2008-06-04

  Ewa Åkerlind
Kram till Dig
som är så
Klok
2008-06-04

    Lindizz
mycket bra skrivet.
2008-06-04

  Quasimodo
Klokt och sant här i dina ord !!!
2008-06-04

  Ilona _L
Oj så bra skrivet!
2008-06-04

  ElijahPauliF
oh my god! ruskigt bra skrivet och nästan ännu bättre budskap
gillar din dikt skarpt!

skriv på!

ha det fint

//albin
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic