Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens portal


Efter lång vandring
genom livets snårskog
hittade jag fram till


Frihetens portal
som förde mig
ut på fridens ängar
där värmande solstrålar
svalkande vindar
gav mig
luft under mina sköra vingar
att flyga ut över livets sädesfält
så fyllda med livgivande kraft




Fri vers av Nic
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-06-30 23:28



Bookmark and Share


  Almaz
En hoppfull dikt som lättar även under mina vingar.. Väldigt vackert framfört med spelande ord.. Den berör ända in i själen!
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic