Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolldom

Blicken, trolldom.
Händer som utför magi
Hokus pokus och två blir ett




Fri vers av Therés
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!