Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isak (just fyllda 4) kommer samtidigt till dagis som en av fröknarna en tidig morgon.


Barnens Bevingade #10


Dagisfröken: Är du lika trött som jag, Isak?

(Lång fundering...)

Isak: Hur trött är du?




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 618 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-04 23:08



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna minns jag,
en favoirt...
2008-07-06

  swimsus@gmail.com
haha..underbar bektraktelse!
Barn är så härliga..
2008-06-09

  Kristina Wallbing
Mycket intelligent svar (på en mindre klok fråga...)!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson