Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ljudet av cikador
och den heta svarta natten dominerar sinnen



Cikadornas hetsande förtrollande spel


Medelhavsnattens värme, hetta

Sammetssvart natthimmel

Cikadornas hetsande förtrollande spel

En natt av förväntan fylld med magi




Fri vers av Nic
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-07-01 00:21



Bookmark and Share


    Idun 1
Håller med Lili kan också höra cikadorna spel i natten, men även känna dofterna från ekalyptusträden och pinjeskogen...
Tack för de minnen du förmedlade i din dikt...
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic