Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Sök mig

där jag ännu inte

blivit funnen

När du finner mig

blir jag hel




Fri vers av eva m h
Läst 1237 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2008-06-05 01:26



Bookmark and Share


    bittemi VIP
Så mycket innehåll i dessa rader! Så fint skrivet
2013-10-19

  En strimma av guld
Genom ditt sätt att formulera kärleken så gör du det så bra med de fåtal ord du skriver.
2010-03-30

  RedCherry
Så få ord
så bra
& igenkännande, så sant.
2009-07-21

  ingen
vacker!
2009-04-28

  CJ
Underbart! bravo.
2009-04-04

  Marlboroman/Hg VIP
Kan det sägas med färre ord?
Bravo!
2009-04-02

  Marlboroman/Hg VIP
Kan det sägas med färre ord?
Bravo!
2009-04-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
En så oerhört vacker text som med så få rader är så fylld.
Mycket fin.
2009-02-03

  ingen
vacker text gillar den mycket
läser den om och om igen.
2009-01-10

  Jazz-75
Enkelt, sant. Loving it!
2008-09-28

  rebecca d
ja, oh, där vi vill bli funna...behöver bli det...för att finna oss själva...
2008-08-29

  Sirpa .H
Min hud knottras.
Jag läser den om och om igen..

..och igen
2008-08-29

  Blåbäret
skön...alltigenom
2008-08-26

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart vacker, gillas skarpt!
2008-08-22

  friheten
Helt underbar!
2008-07-26

  Quasimodo
Skönt om att bli funnen, om och om igen !!
2008-07-07

    ingvar VIP
En SKÖN och utmärkt fin dikt!
2008-06-11

    ingvar VIP
Perfekt och skän i sin koncentration.
2008-06-11

  Michaela Dutius
Sök mig där jag ännu inte blivit funnen- de orden smakar jag på- och de är bitterstarka
2008-06-06

  Anders Nordlander VIP
Detta är poesi, verklig poesi!!!
2008-06-06

  albertina
åh bättre än så kan det ju inte bli eller hur?
det är helt underbart när man finner varandra.
blir till ett, hel och koplett.
underbart
2008-06-05

  Frökenfanny
Så kort men endå otroligt lång. om du förstår vad jag menar<3
2008-06-05

  charlotte hedendahl
Så vacker och underbart hoppfull ! Så nu är det bara att vänta!!!??
2008-06-05

  melancholia
nice.
2008-06-05

  karenina VIP
skönskriven längtan
2008-06-05

    Lindizz
Så underbar text om längtan...appåder.
2008-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Blixtrande briljant.
2008-06-05

    Bim
...fin eva,-mycket fin
2008-06-05

    ej medlem längre
Snyggt skrivet och grattis till palaceringen...*L*
Jag vill ändå säga att istället för \"När du finner mig\" hade jag velat läsa ngt i stil med...\" och finner du mig\" men det är jag det...mycket snyggt!!:)
2008-06-05

  Sofie Viktoria
Du sätter orden väldigt exakt. Jag bär samma längtan.
Bokmärkt.
2008-06-05

  Marreb
Vackert. Att bli \"nådd\" på djupet är verkligen något man längtar efter.
2008-06-05

  Sladjana Zubcevic VIP
\"...Sök mig

där jag ännu inte

blivit funnen

När du finner mig

blir jag hel...\"

UNDERBART!
2008-06-05

  Michaela Dutius
Mycket vacker poetisk och berörande med en stark symbolik.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h