Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre än(3)

Hellre Crocodile Dundee

på balkongen...

 

än ett ilsket bi

i kalsongen...




Fri vers av Kalle.O
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 09:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
Fegis...du kan ju låsa balkongdörren!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O